I la ‘Maüra’ també es deixa veure al CCCB

I ja vam començar aquest 2016 fent-nos veure a Barcelona, a la Casa Elizalde. I seguim! Durant dos caps de setmana, 20/21 i 27/28 de febrer, la ‘Maüra es deixa veure al CCCB. Aquesta vegada amb el cicle «Babies al CCCB», de Viu el teatre, que aquest any presenta quatre obres que exploren diferents disciplines artístiques: dansa, música, titelles i gest.

banners_CCCBBbabies_2015_Mau¦êra-700x309CCCB (Montalegre, nº6)
FUNCIONS FAMILIARS: Dissabtes 20 i 27 de febrer a les 17 h  i 18 h i Diumenges 21 i 28 de febrer a les 11 h i 12 h de 2016.
PREU ENTRADA: 9 € a 12 €
GRUPS + 10: 9 €
COMPRA D’ENTRADES: Online AQUÍ o taquilles del CCCB (a partir del 10 d’octubre).

MÉS INFORMACIÓ: Tlf. 934324369 i correu electrònic info@viuelteatre.com

 

Posted in Magazine mabrouk | Leave a comment

Prepara’t, Fira Tàrrega!

Fira TàrregaLa calor ens ha donat empenta i com que no ens falta entusisme hem decidit actuar a Fira Tàrrega en quatre idiomes diferents a partir de demà, divendres 11 de setembre, i també dissabte 12 i diumenge 13.

Hem traduït l’espectacle en castellà, francès i anglès. El sol i el temps que s’ha anat dilatant han estat uns aliats. L’estiu s’allarga per poder trobar la músicalitat a totes les versions. És un joc de sons, un ball de llengua, un concert rítmic que guia els objectes. Cada versió troba l’essència del conte i la Maüra balla i balla mentre la Marta es perd i es retroba entremig de tan fonema.

Però ja ho tenim. L’estiu s’acaba i nosaltres estem preparats per rebre-us al nostre petit món!

Si voleu venir, comprar entrades i saber a quines hores podeu veure la Maüra, entreu aquí:https://www.firatarrega.cat/fira/programa/2015/47/maura-filla-de-la-terra

Leave a comment

Conversem al 25è Festival Internacional de Titelles de Gavà

Sifó_GavàEstem molt contents d’haver participat a la taula rodona del 25è Festival de Titelles que ha tingut lloc a Gavà del 8 al 10 de maig.

Reflexionar i intercanviar opinions ens fa créixer i avançar. I sí, estem convençuts de la feina que fem i per qui la fem!!

” Hem d’acceptar la idea que el nen és el protagonista de la seva vida, tenaçment inventiu, desitjós d’assolir la seva autonomia”

“La nostra feina és ajudar al nen a construir la maquinària generadora d’idees i després enretirar-nos i empènyer-lo a inventar la seva propia vida”

J.A. Marina

Posted in Magazine mabrouk | Leave a comment

Maüra a la Casa Orlandai

Maura_Sifo_29Tenim preparat un regal d’astres i estrelles per celebrar el 8è aniversari de la Casa Orlandai.

Dissabte 18 d’abril a les 11:30

Sala J.V.Foix

C/ Jaume Piquet 23, Barcelona

Més Info Aquí

Posted in Magazine mabrouk | Leave a comment

I per Setmana Santa, el vaixell!

Maüra al principalMallorca ens espera.

Com un somni dibuixat, així llueix la Maüra a l’entrada del Teatre Principal de Palma.

Nins i nines, preparats?

Voleu aprendre la cançó abans de venir?

Maüra filla de la terra. MORTER amb VEU de Lluís Rodríguez

Posted in Magazine mabrouk | Leave a comment

Construïnt futurs espectadors amb opinió

Acabades d’arribar. M
L’estada a Alemanya ha estat d’allò més agradable. Hem fet algunes descobertes a més de saber que no es mengen frankfurts, a Frankfurt am Main!

Una: l’alemany és sonor i teatral, ens ha agradat molt!

Dues: la Maüra rapeja quan parla alemany.

MTres: Hem conegut un festival horitzontal fet amb molt d’amor entre 15 ciutats diferents. Diàleg, cooperació, implicació des del cor i bones idees portades a terme amb programació germànica.

Quatre: comprovat, la improvisació no és el seu fort! Però són afables i molt atents.

CMinquè: idees constructives per la creació de públics! Els crítics d’aquest festival eren un grup de nens entre 10 i 12 anys que, acompanyats per un pedagog, comentaven i entrevistaven els artistes després de la funció. Construïnt futurs espectadors amb opinió!…Copiem les bones idees!!

 

I ara que ja sabem la la Maüra no té por a volar…ja hi podem tornar!

M M

Posted in Magazine mabrouk | Leave a comment

Ich bin Maüra!! propera parada Starke Stücke

Ja podeuWeb_starkestuecke_sifó veure’ns a la programació del festival Starke Stücke! Mentrestant, l’Agustí Cardona, el Roc Laín, en Thomas Roper,  l’Alina Ventura,  l’Ester Roma i la Marta Gorchs preparen el viatge de la Maüra en terres alemanyes. I la Maüra, ah! Maüra stampfte und stampfte!!

Programa del festival Aquí

 

Posted in Magazine mabrouk | Leave a comment

Gener d’Èxit a la Fundació Miró

Estar tot un mes en un teatre i a prop de casa és un luxe que no passa sovint. Rebre visites d’amics, família i companys de professió a cada actuació és molt bonic, eixMaüra_FMiróample el cor i fa créixer. I és això el que li ha passat a la Maüra. Amb 13 funcions ha crescut molt i molt! Hem pogut fer això que necessita tota creació: RODATGE. Ajustar, polir, encerar…i a cada funció molt d’amor i tot el nostre art.

Més de 1600 persones han vingut a conèixer la Maüra!! PostFuncióMaüra_FM

Estem molt contents i agraïts! Un lloc molt especial per la Maüra, ja que és precisament aquí, a la Fundació Miró que va començar aquest viatge que,  continuarà encenent “sols i llunes”per tot arreu.

Atents als astres!!!

Perquè…l’endemà al matí, com cada matí…

Posted in Magazine mabrouk | Leave a comment

Maüra agafarà l’avió!!

logo_magentaLa constel·lació sol-lluna de la Maüra sembla que ens porta a terres alemanyes.

El 2015 ens comença a desvetllar algunes sorpreses. Al mes de març la Maüra es deixarà veure al festival Starke Stücke de Frankfurt.

Mentrestant nosaltres anirem entrenant la llengua! Quina emoció!!!!

Posted in Magazine mabrouk | Leave a comment

Una jornada inspiradora per a la creació!!

Reflexions gràcies a una inspiradora Jornada “La creació contemporània d’espectacles per a tots els públics” dins del marc del Festival Temporada Alta. Organitzada per la TTP i Temporada Alta.

Ens plantegem si un metge pediatre ha de tenir la mateixa formació que un generalista. Ens demanem si el menjar per nens ha de tenir la mateixa qualitat que el dels adults? Captura de pantalla 2014-12-19 a las 14.36.49Doncs per què ens ho preguntem pel teatre? Molt constructiu i inspirador preguntar-se una colla de coses sobre la creació del teatre per tots els públics. Per infants i adults! Què podem oferir a nivell estètic? Els podem fer veure el món diferent a través de les nostres creacions? Amb Maüra ho hem treballat molt això. Hem creat un món personal que esperem que obri ales als ulls de petits i grans.

Si ens hem de quedar amb una frase de la jornada…triem aquesta:

Omplim de sentit el seu múscul moral”

Posted in Magazine mabrouk | Leave a comment