Bon Nadal i Feliç 2022

with No hi ha comentaris

Ahir va ser la nit més llarga de l’any. El solstici d’hivern. I ja ho sabem que ha arribat el fred perquè la Covid torna a fer-se notar canviant les nostres planificades agendes.

Els solsticis ens conviden a fer revisió amb petits rituals que celebrem segurament des que ens sabem humans. I un ritual ben estès és el de la felicitació de Nadal. Abans en targetes, i sobres i segells… Ara a les xarxes. Aquest 2021 que ha estat una mica incert, intens, creatiu i acompanyat. He fet camí amb gent bonica amb qui comparteixo inquietuds artístiques, estètiques i de discurs. He fet moltes coses. I també he deixat de fer-ne d’altres. Perquè quan expliquem allò que fem, ens deixem emportar per la hiperactivitat col·lectiva de les xarxes i ens descuidem de dir, que de vegades, tenim el luxe de no fer res. Que la creativitat sense repòs s’esgota. Que tenir temps (TEMPS, quina paraula als nostres temps!) és un privilegi enorme que no es pot malgastar.

Així doncs, aprofito el temps de tenir temps, durant un cert temps. Habito les nits llargues d’hivern i buscaré una mica de calma per intentar no crear res. Aquest 2021 m’ha donat el temps per fer néixer “Sabates Vermelles“. I això ha sigut molt. Gràcies doncs 2021!! Gràcies companyes de viatge!!

Molt bones festes i creatiu 2022!

Follow Marta Gorchs:

Latest posts from

Leave a Reply