Amb ulls de nena Nova!

Una narradora i la seva veu acompanyada d’un món rodó i sonor. Tres contes que ens expliquen l’origen dels astres, la invenció de la nina i l’orígen del tambor. Les protagonistas dels contes són nenes enèrgiques i gens dòcils que, seguint el seu neguit, reinventen el món en què els ha tocat viure.

Amb ulls de nena és un espectacle de contes amb visió de gènere que proposa una escolta activa tot convidant a cantar i moure el cos per desplegar la comunicació no verbal en un espai de complicitat i sensibilitat.

 Edat
+ 3 anys.

 Públic
Sessió de contes: 20 nens màx. + acompanyants. | Espectacle: 50-60 nens + acompanyants

Glups!

Un petit espectacle de contes i cançons populars i de tradició oral pels més petits, explicats amb suport d’un ukelele i de petits instruments de percussió

 Edat
De 6 mesos a 3 anys.

 Públic
Sessió de contes: 20 nens màx. + acompanyants. | Espectacle: 50-60 nens + acompanyants

Ra contes

Sessió de contes de tradició oral, explicats amb suport de petits instruments. Contes cantats, contes ballats, contes musicats.

Edat
 A partir de 3 anys.

 Públic
Sessió de contes: 20 nens màx. + acompanyants.| Espectacle: 50-60 nens + acompanyants 

Contes i animació

Cinc propostes en col·laboració amb Damià Caro, Ramon Roma, Jordi Tonietti i Carles Cuberes.

COMSOC em va convidar a formar part d’un projecte compartit: Posar veu als contes guanyadors del seu concurs de podcast i fer-ne espectacles amb valors socials.

 

I com a bones cooperativistes no ho volien fer soles sinó en grup. Així que em vaig sumar al grup format per Damià Caro, Ramon Roma, Jordi Tonietti i Carles Cuberes.