Espectacles

NOVA CREACIÓ!

Lustrino Circus

Un conte en femení sobre el valor, el risc, la por i l’humor.

A partir del conte “Lustrino Circus” de Marta Gorchs:
Crearem un espectacle visual, amb paraula i moviment.
La dramatúrgia serà com els contes de la Marta: pura acció.
Inventarem un espai màgic i tan de veritat, com si mai hagués passat.

Farem un espectacle que parla de circ, FENT CIRC.

Sinopsis

Una pallassa propietària d’un circ viatja amb tot el que li cal per fer la seva nòmada professió. El públic ja s’ha assegut i espera que comenci la funció. Però avui alguna cosa és diferent. El seu espectacle queda paralitzat per les pors aparentment irracionals dels seus artistes. Quan l’ultima bombeta és a punt d’apagar-se, empren un gran viatge a cavall de la seva intuïció, per trobar-se amb el rei de les pors: el llop. Acceptant el repte del llop dansarà fins a vènce’l i tornarà, més completa, convertida en heroïna de la seva pròpia història.

Què és més real, el lluentó o el seu espurneig?
Lustrino Circus!

 Edat
Tots els públics.

Maüra, Filla de la Terra

Encara que sembli mentida la literatura neix per explicar el món. Maüra, filla de la terra conta d’on van sorgir el sol,la lluna i les estrelles, inspirada en l’obra de Joan Miró.

Conta que, fa molts i molts anys, el cel i la terra estaven enganxats, que Maüra es va posar a moldre sense adonar-se que picava el cel amb el morter i sense fer cas a la papallona, l’oreneta i l’àguila que l’avisaven, i que… Voleu saber-ho? Us hi esperem.

Un espectacle visual per petites grans persones.

 Edat
Tots els públics a partir de 2 anys.

Els menuts han d’anar acompanyats d’un adult. És important que estiguem a prop, així en els moments d’intriga, sempre tenen una falda on tranquilitzar-se i seguir escoltant. I és tan millor escoltar junts!

 Aforament
70 persones. En teatres grans el públic pot instal·lar-se sobre l’escenari.