Espectacles

Sabates Vermelles

Una escala, unes sabates vermelles, un acordió diatònic i dues dones. Una parla amb el gest, l’altra amb la música. En la musicalitat construeixen la història d’una nena pobre però lliure que un dia va a parar a una casa benestant. Així la nena creix deixant enrere la misèria en què vivia, però aviat veu com la comoditat i la seguretat tenen el preu d’un estricte control sobre allò que ha de ser i fer. L’alegria s’esvaeix, fins que un dia…cansada que li dirigeixin el pas, fuig per recuperar la seva vida arrelada,alegre i feliç.

Una oda a la pobresa i a la llibertat de les persones que tenint poc, ho tenen tot.

 Edat
Tots els públics a partir de 4 anys.

Durada:
54 min.

Maüra, Filla de la Terra

Encara que sembli mentida la literatura neix per explicar el món. Maüra, filla de la terra conta d’on van sorgir el sol,la lluna i les estrelles, inspirada en l’obra de Joan Miró.

Conta que, fa molts i molts anys, el cel i la terra estaven enganxats, que Maüra es va posar a moldre sense adonar-se que picava el cel amb el morter i sense fer cas a la papallona, l’oreneta i l’àguila que l’avisaven, i que… Voleu saber-ho? Us hi esperem.

Un espectacle visual per petites grans persones.

 Edat
Tots els públics a partir de 2 anys.

Els menuts han d’anar acompanyats d’un adult. És important que estiguem a prop, així en els moments d’intriga, sempre tenen una falda on tranquilitzar-se i seguir escoltant. I és tan millor escoltar junts!

 Aforament
70 persones. En teatres grans el públic pot instal·lar-se sobre l’escenari.