Espectacles

Sabates Vermelles

Una escala, unes sabates vermelles, un acordió i dues dones. Amb la música, la paraula i el gest expliquen la història d’una nena pobra però lliure que un dia va a parar a una casa benestant. Així la nena creix deixant enrere la misèria en què vivia, però aviat veu com la comoditat i la seguretat tenen el preu d’un estricte control sobre allò que ha de ser i fer. L’alegria s’esvaeix, fins que un dia…fuig per recuperar la seva vida arrelada,alegre i feliç.

Quan l’instint et guia per trobar la felicitat…Sabates Vermelles de pallassa!

 Edat
Tots els públics +5 anys.

Durada:
50 min.

Maüra, Filla de la Terra

Encara que sembli mentida la literatura neix per explicar el món. Maüra, filla de la terra conta d’on van sorgir el sol,la lluna i les estrelles, inspirada en l’obra de Joan Miró.

Conta que, fa molts i molts anys, el cel i la terra estaven enganxats, que Maüra es va posar a moldre sense adonar-se que picava el cel amb el morter i sense fer cas a la papallona, l’oreneta i l’àguila que l’avisaven, i que… Voleu saber-ho? Us hi esperem.

Un espectacle visual per petites grans persones.

 Edat
Tots els públics +2 anys.

 Aforament
70 persones. En teatres grans és òptim en pati de butaques amb graderia, sinó el públic pot instal·lar-se sobre l’escenari.