Sabates Vermelles

Teatre gestual i música en directe

Sinopsis

Una escala, unes sabates vermelles, un acordió diatònic i dues dones. Una parla amb el gest, l’altra amb la música. En la musicalitat construeixen la història d’una nena pobre però lliure que un dia va a parar a una casa benestant. Així la nena creix deixant enrere la misèria en què vivia, però aviat veu com la comoditat i la seguretat tenen el preu d’un estricte control sobre allò que ha de ser i fer. L’alegria s’esvaeix, fins que un dia…cansada que li dirigeixin el pas, fuig per recuperar la seva vida arrelada, alegre i feliç.

Edats

Tots els públics a partir de 5 anys

Sobre l’espectacle

Inspirat en la vida nòmada dels artistes de circ, l’espectacle explica una història de transformació femenina en que la pallassa esdevé el símbol d’una vida arrelada, lliure i feliç.
En aquest espectacle integrem el bagatge professional en el teatre, la dansa, el circ i la narració abraçant-les dins del terme arts de moviment.
La dramatúrgia d’aquest espectacle rau en la combinació de tres partitures escrites
dialogant en perfecta sintonia durant tota l’obra. La primera és la dramatúrgia corporal, la segona, la música i la tercera el text escrit a partir del conte homònim “Sabates Vermelles”de Hans Christian Andersen.
 

Edats recomanades en funcions escolars:

Primer i segon cicle.
 

Una producció de Cia.Sifó  amb el suport de l’ICEC, l’Ajuntament de Sabadell i l’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.

Espectacle entrat al Programa.cat

Fotografies

Laia Ramiro

Víctor Borràs Guasch