“Sabates Vermelles”, el nou espectacle

with No hi ha comentaris

Sabates Vermelles és el nou espectacle d’arts del moviment i música en directe que juga a crear universos entre la poesia i l’humor.

És un espectacle Arc de Sant Martí, que neix després de la pausa obligada, viscuda i aprofitada, d’aquest any que hem passat.

És una història de transformació, una oda a la pobresa i a la llibertat de les persones que tenint poc, ho tenen tot. Perquè sí, un dia vaig decidir ser cap de sardina i no cua de lluç.

Així doncs, en aquest espectacle integro el  bagatge professional en el teatre, la dansa, i el circ abraçant-les dins del terme “arts del moviment” i apostant clarament per una dramatúrgia corporal.

I la narració? També hi és. La dramatúrgia d’aquest espectacle es caracteritza per la combinació de tres partitures escrites dialogant en perfecta sintonia. La primera és la dramatúrgia corporal, la segona, la música i la tercera el text escrit a partir del conte homònim “Sabates Vermelles” de Hans Christian Andersen.

És una producció de la Companyia Sifó feta amb la complicitat d’un equip de professionals amb projectes propis: la Núria Lozano amb De Paper, el Víctor Borràs amb el Teatre Nu, Paulette San Martin amb Zipit Company, Filigrana produccions i el seu equip especialitzat en comunicació, etc . Totes aquestes persones  dialoguen i nodreixen el nostre projecte. Una amalgama de talents en sintonia respectant-se, caminant juntes i creixent.

Acompanyada d’un equip buscadament femení puc parlar de transformar els
desavantatges en oportunitats. De les normes absurdes per massa estrictes. De les decisions que et porten a viure una vida lliure, arrelada i feliç.

Ja el tenim gairebé a punt i tenim ganes de compartir-lo!

Follow Marta Gorchs:

Latest posts from

Leave a Reply